Over

Garage De Groote Wim

Een beetje over mezelf

Als een uit de hand gelopen hobby is mijn garage ontstaan, na vele uren werken in een garage in Adegem waar ik veel bijleerde over het vak, werd het tijd om eens een opleiding te volgen die wat meer elektronica bevatte over de huidige voertuigen.

Na een opleiding van 3 jaar ben ik afgestudeerd als gegradueerde in de motorvoertuigtechniek, vooral CAN-bus systemen trokken mijn aandacht.

Tevens leerde ik veel bij van de actuatoren en sensoren die een huidige regeleenheid kan bezitten.

Na mijn studies ben ik begonnen met onderhoud en herstellingen voor vrienden, familie,... maar de locatie was verre van ideaal, tot ik in eind 2013 begonnen ben met een nieuwbouw garage nabij het centrum van Oosteeklo.

Vanaf dan is alles een beetje in een stroomversnelling geraakt, klanten werden opgebouwd en dit alles zorgde voor meer druk om de garage officieel op te richten.

Wat heb ik u te bieden ?

Onderhoud en herstellingen aan uw voertuig, met after-market onderdelen die evenwaardig zijn aan de originele. Voordeel hiervan is dat deze goedkoper zijn zonder in te boeten aan kwaliteit.

Onderhoud gaat de dag van vandaag veel verder dan filters steken en olie verversen, service reset en foutcode's uitlezen van de boordcomputer behoort standaard tot het takenpakket, met aangepast diagnose apparatuur vormt dit geen probleem.

 

Om dit alles op een correcte manier te verwezenlijken volgens de voorschriften van de fabrikant werk ik met OEM-onderhoudsschema’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved